Waarom ik LLC startte

Waarom ik LLC startte

Vandaag deel ik met jou graag mijn persoonlijke verhaal dat mij leidde tot dit punt. En dit vind ik heel belangrijk om te delen, want als ik het kan dan kan jij het ook!

caption for image

Ik ben zelf al sinds mijn 14 jaar in begeleiding bij een psycholoog. Als kind en vooral als tiener vond ik heel moeilijk aansluiting met leeftijdsgenoten wat mij veel negatieve gedachten en gevoelens opleverde en de relatie met mijzelf serieus ondermijnde.

Na jaar of 2 viel dan het woord HSP (Hoog Sensitief Persoon) en ineens paste mijn puzzel in elkaar. En eerlijk, sindsdien ben ik nooit meer gestopt met puzzels maken.

Dat aha moment was zo diepgaand voor mij en heeft mijn wereld zo (positief) op zijn kop gezet, mijn psycholoog heeft zo'n impact gehad op mijn leven. Datzelfde kunnen doen voor anderen, ik krijg er nog kippenvel van.

Maar dat besef is natuurlijk pas jaren later gekomen.

Na mijn studies Global Business Management werkte ik eerst als jong geweld 3 jaar als teamleader in de retail. Geloof mij, dat was gene walk in the park.

  • Een team die gemiddeld dubbel zo oud was als mij.
  • Leiding geven aan mensen die gesolliciteerd hadden voor mijn functie en geweigerd waren.
  • Teamleden die met burn-out kampten.
  • En een zwaar gedemotiveerd team.

Ik kan je zeggen dat deze 3 jaar mij enorm veel hebben geleerd op vlak van menselijk gedrag, motiveren, begrijpen, communiceren en luisteren. Hierbij sijpelde meer en meer door hoe graag ik met mensen werk en meer impact wou maken.

Dus na 3 jaar nam ik afscheid van mijn team en koos ik resoluut voor mijn zingeving als zelfontwikkelingscoach. Ik ging mij omscholen en werd gecertificeerd burn-out- en lifecoach.

And the rest is history!

Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak heb ik een enorme afstand afgelegd. Ik heb er ook maar bijna 8 jaar over gedaan 😅 Er zijn geen shortcuts, maar ik beloof je wel dat we er samen geen 8 jaar over gaan doen om jouw beste versie van jezelf te zijn.

Maar nu wil ik vooral meer over jou horen! Wat zijn jouw dromen die je wilt waarmaken? De doelen die je wilt realiseren? Welk gevoel streef je na? Hoe wil jij in het leven staan? En hoe kan ik jou hierbij helpen?

Liefs

Amber

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 4