Wat is coaching juist?

In onze persoonlijke coachingsessies creëren we bewustwording en inzicht in jouw huidige gedachten, gevoelens en gedrag die jou momenteel tegenhouden in het leven. We kijken samen wat jij nodig hebt om duurzame veranderingen te maken die jouw leven positief beïnvloeden. Dat doen we door te vertrekken vanuit wetenschappelijke inzichten die we daarna omzetten naar concrete en doelgerichte acties. Zo is het voor jou helemaal helder welke invloed elke actie heeft.

Of je kiest voor een losse sessie of een traject van vier of zes sessies is helemaal aan jou! Tijdens de coaching gaan we regelmatig op een visuele manier aan de slag met tekeningen en schema’s. Daarnaast reik ik je alle hulpmiddelen aan waarvan ik denk dat je ze kan gebruiken. Denk maar aan werkboeken en templates om tussen de sessies boven te halen, want het echte werk gebeurt natuurlijk tussendoor. Zit je tussen onze sessies met een vraag of een probleem? Ook dan sta je er niet alleen voor, want ik ben altijd bereikbaar voor jouw vragen.

 • 1. Kennismaking

  Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we zorgvuldig wat jouw doelstelling juist is, wat jouw verwachtingen zijn en hoe ik jou hierbij kan helpen. 

  Als de klik er voor beide partijen is, gaan we verder naar de volgende stap.

 • 2. Coaching

  Tijdens de coachingsessies gaan we specifiek aan de slag met de onderwerpen die voor jou nuttig zijn om jouw doelstelling te bereiken.

  Dit kan zowel online als in De Praktijk in Ingelmunster op:

  Di: 17u-20

  Woe: 17u-20u

  Ontdek de praktijk 
 • 3. Groei

  Na iedere coachingsessie is het aan jou om de nieuwe inzichten om te zetten in de praktijk!

  You are in control. 

  Tijd om de beste versie van jezelf te worden.

1 van 3
1 van 3

Vragen? Shoot!